Kontakt Cenik

LPG - endermologija

                                             

                                     
                                      Si ne želite kirurških posegov v telo? 

 

                                                     Bi bili radi naravno lepi?

 

                      Ste napovedali boj celulitu in odvečni maščobi?

 

 

Endermologija je nekirurška liposukcija, ki odpravlja celulit in maščobo ter preoblikuje postavo.

Z LPG-endermologijo se bo v vašem telesu ustvarilo novo vezivno tkivo, pospešil se bo metabolizem, iz telesa pa se bodo izločili toksini, celulit, maščobne obloge pa se bodo zmanjšale.

Spet boste vitki, vaša koža pa prerojena - zelo nežna in prožna. LPG-endermologija je primerna za vsak tip kože ne glede na vašo starost. Učvrstili si boste tudi povešeno in ohlapno kožo.

 - Za ženske, ki si po porodu spet želijo postavo, kakršno so imele prej.

 - Za ženske v menopavzi, ki si ne želijo, da bi hormoni opravili svoje delo in poskrbeli za maščobo na bokih, hrbtu, rokah in drugje.

 - Za moške, ki se jim nabira maščoba okoli pasu kljub zdravemu načinu življenja, ki bi radi shujšali in si preoblikovali telo, pa tudi tistim, ki bi si radi po hujšanju okrepili svoje telo in se znebili ohlapne kože. 

LPG Endermologie z FDA certifikatom svetovne zdravniške zbornice potrjuje, da so tretmaji varni pri odvajanju maščobe in celulita.

LPG ima FDA certifikat svetovne zdravniške zbornice kot najbolj zdrav način odvajanja maščobe in celulita.

#1 Najboljši anticelulitni tretmaji na svetu

#1 & edini aparat s FDA certifikatom za izvajanje mehanske limfne drenaže

#1 aparat za cirkulacijo in anticelulitne tretmaje

 

 


1. korak: OCENJEVANJE

Prvi korak je svetovanje terapevta in pogovor o vaših lepotnih željah. Po pregledu, svetovanju in pogovoru se določi najprimernejša pot do želenega cilja.

 

2. korak: POTEK LIPOMASAŽE

Najprej oblečete LPG-oblačilo, se udobno namestite na mehki podlagi in se za 45 minut prepustite terapevtu ter uživate med sproščanjem.

 

3. korak: SPREMLJANJE REZULTATOV

Med potekom programa LPG-endermologije ves čas merimo rezultate glede na želene cilje. Po končani terapiji sta priporočljiva vzdrževanje in obisk terapij z napravo LPG najmanj enkrat na mesec.

Pogosta vprašanja

Ali lahko hodimo na lipomasažo tudi med tem, ko smo na dieti?
Dieta pomaga pri izgubljanju kilogramov, lipomasaža z LPG-napravo pa pri preoblikovanju telesa in izgubljanju ohlapne kože, saj učinkuje neposredno na problematična območja, odstrani maščobo in celulit tam, kjer po dieti ostane skoraj nedotaknjen.

Kaj pa, če bi radi obdržali obline na želenih mestih? Seveda jih boste. Prednost endermologije ali nekirurške liposukcije je, da odpravlja celulit in maščobo ter preoblikuje postavo. Maščobo odstranjuje tam, kjer si želimo, naše obline pa oblikuje v še lepše.

Ali je terapija boleča? Je nekoliko boleča, vendar je vredno, ker se po vsakem obisku počutite sproščeni, kot da bi obiskali center dobrega počutja.

Koliko terapij potrebujem, da bo rezultat viden?  Že po šestih obiskih bodo zaradi učinkovanja roll na kožno gubo in tudi zaradi mišične stimulacije rezultati že vidni. Takšni bodo kar nekaj časa, je pa priporočljivo vzdrževanje doseženega najmanj enkrat na mesec. Tako bodo fibrozni, maščobni in mehki celulit z zadrževanjem vode le še preteklost.

Predstavitev

Cenik

MASAŽA IN TERAPIJA z LPG-APARATOM       480 EUR         12 terapij

 

LPG-terapevt na podlagi pregleda in pogovora s stranko pripravi individualni estetski protokol, ki v 12 obiskih pomaga pri odpravljanju estetskih težav na telesu (zmanjšuje celulit in lokalizirane maščobe, oblikuje in učvrsti telo). V paket so vključeni tudi:

- pregled in določitev terapije LPG s strokovno usposobljenim terapevtom,
- LPG-triko,
- vodena vadba na napravi power plate.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani