Kontakt Cenik

Obrazna terapija - paket

      

 

                                                   Imate željo, da se pomladite?

  

                              Imate podbradek, ohlapno kožo ali podočnjake?

 

 

                                          

 

 

 

LPG LIFT MASSAGE + KISIKOVA TERAPIJA OBRAZA (ANTI-AGE TRETMA + NEGA

S starostjo povezane spremembe so rezultat genetsko programiranih sprememb (notranji dejavniki)  in vplivov iz okolja (zunanji dejavniki).

Čeprav oboji vplivajo na zgradbo in delovanje kože, zunanji dejavniki povzročajo bolj predvidljive spremembe. Ocenjuje se, da je 80-99 % od tistega, kar vidimo na koži odraslih, posledica izpostavljanja soncu in se označuje kot fotostaranje.

Oblike fotostaranja vključujejo povečano tvorbo gub, izgubljanje napetosti in elastičnosti, degeneracija žilnega prehranjevalnega sistema, zadebeljevanje kože, upadanje zmožnosti zadrževanja vlage, cepitev kapilar, hiperpigmentacija in druge spremembe v razbarvanju kože.

V paketu vam ponujamo regeneracijo podkožja z:

LPG lift massage mehanske stimulacije tkiva na celičnem nivoju ter čistega kisika.
Terapevt na podlagi pregleda in pogovora s stranko pripravi individualni estetski protokol, ki v 10 obiskih pomaga pri odpravljanju estetskih težav na obrazu (zmanjševanje gub in izraznih gub, zmanjševanje podočnjakov in podbradka, sijoč in prezračen ten).

Vključena je tudi vsa profesionalna kozmetika Dermalogica, ki je izbrana za določeni tip kože za doseganje popolnih rezultatov.

 

330,00 EUR Paket 10 terapij  


Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani