Kontakt Cenik

LPG - nekirurški lifting obraza

         

                                                 
                                   Bi bile rade videti lepe brez kirurških posegov?

 

                                 Prisegate na kar se da naravni videz?

 

                        Se želite znebiti gub, podočnjakov in podbradka?

 
LPG - NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA

Če prisegate na naravni videz in bi se rade znebile gub, podočnjakov in podbradka, je odločitev za obisk kozmetičnega salona Lia prava. Nekirurški lifting obraza omogoča naprava LPG (Liftmassage), ki bo vašemu utrujenemu obrazu že po 35-minutni masaži vrnila sijaj.

Koža je namreč živ organ, njeno čvrstost, mehkobo in zdravo polt pa ohranja celična aktivnost. Po 25. letu mladostne celice kože (fibroblasti) upočasnijo svojo produkcijo kolagena in elastina, zato postaja sčasoma naša koža čedalje tanjša, začnejo se pojavljati sledi staranja.

Vzmenite si čas zase in se predajte prijetni, a intenzivni masaži obraza. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali ustrezen način nege in število obiskov, da bi bili z doseženimi rezultati kar se da zadovoljni.


1. korak: POGOVOR O VAŠIH ŽELJAH

Prvi korak je svetovanje terapevta in pogovor o vaših lepotnih željah. Po pregledu, svetovanju in pogovoru se določi najprimernejša pot do želenega cilja. Na poti do njega vas ves čas spremlja strokovnjak.

Cilji LPG lift masaže so: glajenje gub in gubic, učvrstitev obraza, povečanje volumna obraza, oblikovanje kontur obraza, svež, sijoč izgled kože

 

 

2. korak: POTEK TERAPIJE LIFTMASAŽE

Najprej očistimo obraz s čistilno tekočino in dodamo tonik, nato z aparatom LPG opravimo terapijo. Mikropulzirajoča Lift masažna glava (patentirana s strani LPG) s posebnimi krilci  povzroča valovanje tkiva in s tem nežno stimulira kožo k obnovi in jo prekrvavi. V odvisnosti od frekvence masažnih krilc (4, 8 ali 16 pulzov na sekundo) in od moči zajemanja tkiva (z nastavljivo intenzivnostjo), Lift masažna glava ustvarja edinstvene stimulacije za različne lepotne cilje.Na koncu nanesemo na obraz masko in opravimo celotno nego s kozmetiko, ki je jo izberemo glede na stanje posamezne stranke.

Koža je namreč živ organ, njeno čvrstost, mehkobo in zdravo polt pa ohranja celična aktivnost. Po 25. letu mladostne celice kože (fibroblasti) upočasnijo svojo produkcijo kolagena in elastina, zato postaja sčasoma naša koža čedalje tanjša, začnejo se pojavljati sledi staranja.

3. korak: SPREMLJANJE REZULTATOV

Med potekom programa liftmasaže ves čas merimo rezultate glede na želene cilje. Po končani terapiji sta priporočljiva vzdrževanje in obisk lipomasaž z napravo LPG najmanj enkrat na mesec.

Rezultati, doseženi z Endermologie metodo so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta.

 

Tekom programa LPG Endermolift™ analizo stanja v določenih intervalih ponovimo, tako da lahko sproti ocenjujemo rezultate glede na zastavljene cilje. Za optimalne rezultate je potrebnih 10 do 15 zaporednih terapij,odvisno od programa so obiski od 1-3x na teden. Po zaključku programa pa je priporočljivo vzdrževanje doseženih rezultatov.

 

Pogosta vprašanja

Po kolikšnem času lahko pričakujemo vidne rezultate na obrazu?
Spremembe bo mogoče na vašem obrazu opaziti že po prvem obisku. Vaša koža bo postala napeta, sijoča, dobili boste zdrav videz kože na obrazu, vratu in dekolteju. Po 12 obiskih pa lahko že odpravimo gube, podočnjake in druge nepravilnosti. Videti boste tudi mladostnejši.

Je terapija z LPG-aparatom na obrazu boleča?
Temu ne moremo reči bolečina. Masažna glava LPG-aparata z dvema motoriziranima valjčkoma in vakuumskimi ventili nežno dviguje kožna vlakna, kar je 100 % naravna terapijo, temelječa na mehanski stimulaciji. To spodbudi tvorbo kolagena in elastena ter pospešuje lipolizo. Po terapiji se boste počutili dobro in sproščeno.
Ali lahko med različnimi terapijami z LPG-aparatom uporabljam svojo kozmetiko?
Seveda! Nega obraza je poglavitna pri dnevni zaščiti kože.

Ali so rezultati trajni?
Rezultati ostanejo trajni, vendar priporočamo za vzdrževanje in povečanje učinka terapij z LPG-aparatom priporočamo obisk najmanj enkrat na mesec.

Ali lahko obiskujem terapijo naravne liposukcije z LPG-aparatom tudi po vbrizganju botoksa ali hialuronske kisline?
Priporočamo, da se po takšnem posegu odločite za obisk terapije z LPG-aparatom po 14 do 20 dneh po vbrizganju botoksa ali hialuronske kisline.
  

 

 

Cenik

LPG - NARAVNI LIFTING OBRAZA

55 EUR          60 min

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani