Kontakt Cenik

Power plate

Vibracijska vadba

 

                             Si želite v življenju poskusiti kaj novega?

 

                           Vas ni strah, kadar ste pred novim izzivom?

 

    Stavite, da boste po uporabi power plata videti zapeljivejše?
 

Power plate je vrhunska naprava za kakovosten trening, ki učinkuje po načelu vibracijske stimulacije.

Z vadbo na vibracijski napravi power plate si boste oblikovali postavo, izboljšali prekrvitev, izboljšala se vam bo presnova in upočasnilo propadanje kostne mase. Učinek je res neverjeten, moč in vzdržljivost mišic se izjemno povečata.

Z uporabo power plata si boste odprli nove razsežnosti odličnega počutja. Omogoča tudi hitrejšo in preprostejšo pot do boljše telesne kondicije, boljše telesne pripravljenosti, povečanja mišične moči in gibljivosti, vitalnosti in zdravja.

Med klasičnimi vajami je gib omejen, zato se aktivira v povprečju le 30-40% mišične mase, pri aktivnih športnikih pa do 80% mišične mase. Powerplate vibracije pa aktivirajo kar 95 in 97 % mišičnih vlaken. To pomeni, da se aktivirajo tudi mišice stabilizatorji, ki jih drugače le težko aktiviramo.

Vadba na Power Plate ® napravi je koristna iz več razlogov:  od takojšnjega izboljšanja krvnega obtoka do različnih drugih merljivih rezultatov, na primer večje mišične moč in fleksibilnost, izboljšano gibanje, zmanjšanje celulita, povečanje gostote kosti, zmanjša bolečine in pospešuje okrevanje. Naša tridimenzionalna vibracijska tehnologija je še naprej vodilna v industriji in njena pozitivna dejstva temeljijo na obsežnih akademskih in neodvisnih znanstvenih medicinskih raziskavah.

Mnogo ljudi je v zmoti, ker verjamejo, da je dolžina treninga tista, ki doprinese k povečanju mišične mase in kondicije. Resnica pa je, da se tisto, kar daje rezultate, skriva v intenzivnosti vadbe. S postopnim dodajanjem bremen prilagajamo mišice večjim bremenom, kar posledično pomeni večjo rast in večjo moč mišic. Na tak način so trenirali že stari Grki, čeprav niso poznali učinka vibracij.

Torej s pomočjo vibracij Powerplate se aktivirajo mišice stabilizatorji, intenzivnost vaje pa se povečuje, ne da bi povečevali težo bremena. Obremenitev sklepov in ligamentov je veliko manjša, metoda pa je tako učinkovita, da naporni in izčrpavajoči treningi niso več potrebni.

S pomočjo trenažerja Powerplate izboljšamo naslednje parametre:

MASAŽA

Cirkulacijska masaža stimulira krvni obtok, kar naganja telo da segreva maščobe v tistih območjih v katerih je cirkulacija slaba ali je pa sploh ni (trebuh, noge, ostražje). Hitra cirkulacija krvi tudi stimulira detoksikacijo, pospešuje in segreva maščobe v prav tistih območjih, ki so pod vplivom masaže.

RAZTEZANJE

Kadar je cirkulacija slaba, klasično mišično raztezanje povzroči izločanje kemijskih elementov, ki povzročajo bolečino. Vibracije trenažerja Powerplate stimulirajo krvi obtok, ki zaradi tega mnogo bolj učinkovito črpa kri skozi raztegnjene mišice, bolečine pa so tako kar najbolj zmanjšane. Pozitivni efekti raztezanja s trenažerjem do dolgotrajni, ohranjamo pa jih lahko tudi s pomočjo klasičnih metod.

RELAKSACIJA

Sproščujoča masaža na trenažerju Powerplate pripelje mišice v stanje večje relaksacije oziroma kar največje stopnje sproščenosti.

 


Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani