Kontakt Cenik

Vaje za hujšanje

 

                                                         
                                                          Se vam zdi, da ste se zredili?

 

                                                                   Ste se preveč zasedeli?
                             
 

                                                  Opažate kakšen odvečni kilogram?
 

Nič zato. Za vse bomo poskrbeli v kozmetičnem studiu Lia. Vaše telo bo spet gibčno, prožno, s toliko kilogrami, kot si jih želite. Med vadbo za hujšanje ne boste trpeli, ampak uživali med opazovanjem, kako vaše telo spreminja obliko in postaja spet zapeljivo.

Ne odlašajte, bodite spet samozavestni in zaljubljeni v svoje telo. Pri tem vam lahko pomagajo vaje na napravi power plate in nasveti strokovnjakov glede pravilne prehrane in ustreznih vaj za telo, saj vsaka vaja ni primerna za vsakogar, ampak jo je treba prilagoditi sposobnostim posameznika.

Vrst telovadb je zelo veliko. Z nekaterimi vajami krepimo posamezne mišice, z drugimi topimo maščobo ali poskrbimo za boljšo gibljivost. Tudi telovadba za hujšanje ima svoje zakonitosti. Hujšati ne smemo prehitro, treba se je tudi pravilno prehranjevati, da ima telovadba ustrezen učinek. Izkušeni strokovnjaki vam bodo svetovali pravilno prehrano in poskrbeli, da bodo vaše mišice in telo zdravi.


Cenik

VODENA VADBA NA POWER PLATU                                            20 EUR   30 - 45 min

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani