Kontakt Cenik

Vibracijska vadba Power Plate

                

                          
                            Poznate novi način vadbe s power platom?

 

                            Bi radi hitro opazili spremembe na telesu?

 

                         Želite izboljšati svojo telesno pripravljenost?

 

 

Power plate je vrhunska naprava za res dober trening, deluje pa na principu vibracijske stimulacije. Gre za sistem pospešenega treninga, ta pa spodbuja ali simulira naravne reakcije telesa na vibracije. Tako aktivira mišice, pot do boljše telesne pripravljenosti in kondicije pa je hitra in preprosta.

Če boste od dva-do trikrat na teden pridno vadili na napravi power plate približno 30 minut, se bosta povečali vaša mišična moč in gibljivost, postali boste vitalni in polni energije.

Z vadbo na vibracijski napravi power plate si boste izboljšali prekrvitev, si oblikovali postavo in telo, vaša presnova se bo izboljšala, propadanje kostne mase pa bo precej počasnejše.


3. korak: SPREMLJANJE REZULTATOV

 

Gotovo si želite ohraniti lepo oblikovano telo. in telesno pripravljenost, ki ste si ju pridobili. Vse to bo mogoče, če nas boste obiskali enkrat do dvakrat na mesec, s čimer boste vzdrževali svojo vitalnost in boste ves čas polni energije.

2. korak: VADBA NA POWER PLATU

 

Ta poteka 30 minut, zaradi primernih in vam prilagojenih vaj se povečajo vaša mišična moč, gibljivost in vitalnost. Telo se oblikuje tako, kot si želite.

 

 

1. korak: POGOVOR O TEŽAVAH IN ŽELJAH

Najprej se bomo pogovorili o vaših težavah, željah in možnostih za oblikovanje vaše postave in telesa. Določili bomo število treningov za dober učinek in predstavili način vadbe na power platu.

 

Cenik

VODENA VADBA NA POWER PLATU

20 EUR    30-45 min

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani