LPG ENDERMOLOGIJA

Preoblikovanje, zdravljenje, pomlajevanje

V nasprotju z veliko tehnikami, ki so na voljo na trgu, LPG Endermologie® ponuja 100% naravno alternativo oblikovanja in pomlajevanja telesa. Spodbuja mirujoče celične aktivnosti v naši koži za boj proti vsem neestetskim pojavom (gube, povešena koža, lokalizirana maščoba, videz celulita, voda v telesu in še veliko več). Ne le, da ustvarja novo vezivno tkivo temveč pospešuje tudi metabolizem, izloča toksine, celulit in maščobne obloge.

LPG Endermologie® aktivira krvni in limfni obtok. Koža tako postane prožna in pomlajena, saj se pospešujeta kolagen in elastin.

LPG Endermologie® tretma je primeren za vsak tip kože ne glede na starost.

Patentirano zdravljenje z LPG Endermologie® pošilja signale celicam, kjer se ustvarja novo vezivno tkivo. S tretmajem se bo pospešil metabolizem, izločil celulit in drugi toksini, maščobne obloge se bodo zmanjšale in preoblikovale.

POMLAJEVANJE

Patentirana glava za zdravljenje LPG Endermologie® izvaja mikropulsacije po površini kože, da jo stimulira in ponovno aktivira postopek sinteze fibroblastov; proizvodnja novega, dobrega kolagena in naravne hialuronske kisline (+ 80% *) povrne dermisu del volumna in s tem “dvigne” dno gub. Sinteza elastina (+ 46% *) naredi kožo bolj prožno in bolj odporno na večkratne mišične kontrakcije, ki so pogosto vzrok za “izrazne črte”.

CELULIT

Celulit prizadene 90% žensk. Ta nastane, ko adipociti rastejo in vezivno tkivo povleče površino
kože ter jo deformira. Hkrati se prekrije cirkulacija in se kopičijo toksini. Takrat se pojavi
celulit, ki ustvari neizogiben videz pomarančne lupine. Adipozni celulit je vrsta celulita, ki je
pogosto povezana s prekomerno telesno težo. Zanj je najbolj primeren tretma
LPG Endermologie®, ki spodbudi naravno sproščanje maščob. Vodni celulit je posledica
zadrževanja vode zaradi slabe prekrvavitve in limfne cirkulacije. Zato je pomembno, da
odvajamo toksine in ponovno aktiviramo krvni obtok. Najtežje se je znebiti fibroznega
celulita, saj je ta prisoten že kar nekaj časa ter se občuti kot kompaktna in pogosto boleča
struktura. Pred odstranitvijo vlaknastega celulita je tako potrebno tkivo najprej zmehčati.

UČVRSTITEV KOŽE

Zaradi nihanja teže, nosečnosti, časa in drugih dejavnikov, koža postopoma izgublja toničnost in prožnost. Čeprav povešanje kože vpliva na celotno telo, so nekatera področja zanj bolj dovzetna: notranja stran stegen, trebuh, roke, itd.

LIMFNA DRANAŽA

Simptomi, kot so težke in boleče noge/otekle noge ter gležnji, so posledica slabe prekrvavitve in limfne cirkulacije. Toksini se kopičijo v organizmu, kar pojasnjuje takšna nihanja volumna v enem dnevu ali v celotnem ženskem ciklusu. To je še posebno nevarno, kadar je oslabljeno delovanje srca in ledvic. Limfna drenaža je učinkovita terapija za ohranitev prožne in napete kože, pri zmanjševanju telesne teže, in posledično zmanjševanju celulita. Slednje pa je povezano tudi s telesno aktivnostjo in pravilno prehrano. Limfni obtok konstantno odstranjuje produkte presnove, kar je zelo pomembno za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Z limfno drenažo se iz vezivnega tkiva odstranjujejo odpadne snovi, telo se razstruplja in iz telesa izloča beljakovine. Nanje se drugače veže tekočina, zato telo vidno zateka. Vse to omogoča LPG Endermologie® in njen posebni program limfne drenaže.

Kontaktirajte nas:

www.lia.si

Alešovčeva ulica 1,

Ljubljana, Slovenia