LPG NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA

Če prisegate na naravni videz in bi se rade znebile gub, podočnjakov in podbradka, je odločitev za obisk kozmetičnega salona Lia prava. Nekirurški lifting obraza omogoča naprava LPG (Liftmassage), ki bo vašemu utrujenemu obrazu že po 35-minutni masaži vrnila sijaj.

Koža je namreč živ organ, njeno čvrstost, mehkobo in zdravo polt pa ohranja celična aktivnost. Po 25. letu mladostne celice kože (fibroblasti) upočasnijo svojo produkcijo kolagena in elastina, zato postaja sčasoma naša koža čedalje tanjša, začnejo se pojavljati sledi staranja.

Vzmenite si čas zase in se predajte prijetni, a intenzivni masaži obraza. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali ustrezen način nege in število obiskov, da bi bili z doseženimi rezultati kar se da zadovoljni.

1. KORAK: POGOVOR O VAŠIH ŽELJAH
Prvi korak je svetovanje terapevta in pogovor o vaših lepotnih željah.
Po pregledu, svetovanju in pogovoru se določi najprimernejša pot do želenega cilja.
Na poti do njega vas ves čas spremlja strokovnjak.
Cilji LPG lift masaže so: glajenje gub in gubic, učvrstitev obraza, povečanje volumna obraza, oblikovanje kontur obraza, svež, sijoč izgled kože

2. KORAK: POTEK TERAPIJE LIFTMASAŽE
Najprej očistimo obraz s čistilno tekočino in dodamo tonik, nato z aparatom LPG opravimo terapijo.
Mikropulzirajoča Lift masažna glava (patentirana s strani LPG) s posebnimi krilci povzroča valovanje tkiva in s tem nežno stimulira kožo k obnovi in jo prekrvavi. V odvisnosti od frekvence masažnih krilc (4, 8 ali 16 pulzov na sekundo) in od moči zajemanja tkiva (z nastavljivo intenzivnostjo), Lift masažna glava ustvarja edinstvene stimulacije za različne lepotne cilje.

Na koncu nanesemo na obraz masko in opravimo celotno nego s kozmetiko, ki je jo izberemo glede na stanje posamezne stranke. Koža je namreč živ organ, njeno čvrstost, mehkobo in zdravo polt pa ohranja celična aktivnost. Po 25. letu mladostne celice kože (fibroblasti) upočasnijo svojo produkcijo kolagena in elastina, zato postaja sčasoma naša koža čedalje tanjša, začnejo se pojavljati sledi staranja.

3. korak: SPREMLJANJE REZULTATOV
Med potekom programa liftmasaže ves čas merimo rezultate glede na želene cilje. Po končani terapiji sta priporočljiva vzdrževanje in obisk lipomasaž z napravo LPG najmanj enkrat na mesec. Rezultati, doseženi z Endermologie metodo so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta. Tekom programa LPG Endermolift™ analizo stanja v določenih intervalih ponovimo, tako da lahko sproti ocenjujemo rezultate glede na zastavljene cilje. Za optimalne rezultate je potrebnih 10 do 15 zaporednih terapij,odvisno od programa so obiski od 1-3x na teden. Po zaključku programa pa je priporočljivo vzdrževanje doseženih rezultatov.

Kontaktirajte nas:

www.lia.si

Alešovčeva ulica 1,

Ljubljana, Slovenia