Odstranjevanje podbratka

Podbradek nastane tudi s staranjem. Koža se počasi povesi in nabira na predelu vratu, najprej pa tudi na obrazu. Pri tistih, ki so vitki, pa je podbradek posledica slabljenja vratnih mišic, kar se zgodi z leti. Povešanje kože na obrazu lahko preprečite z naravnim liftingom obraza, brade in čeljusti.

Pri tem si pomagamo z napravo LPG, s katero je mogoče doseči brez kirurškega posega in popolnoma naravno spet čvrsto in napeto kožo. Nežno spodbujanje kože je zelo učinkovito, zato nikar ne odlašajte z obiskom kozmetičnega studia Lia, kjer na vas čakajo strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati prav.

Brez stranskih učinkov, saj je uporaba aparata LPG neagresivna, rezultati pa so opazni že po prvi terapiji, po 12 obiskih pa bodo res odlični. Vaša koža bo gladka in vaš obraz bo videti naravno in zdravo. .

Ein Ghostwriter ist ein Schriftsteller, der im Namen seines Kunden schriftliche Inhalte bereitstellt. Dies kann Artikel, eBooks und Blog -Beiträge umfassen.Ein Ghostwriter ist eine hervorragende ghostwriter Ressource für Menschen, die schreiben möchten, aber keine Zeit oder Fähigkeiten haben. Sie können hochwertiges Schreiben für eine Vielzahl von Projekten und Themen bieten.

Kontaktirajte nas:

www.lia.si

Alešovčeva ulica 1,

Ljubljana, Slovenia