NEGA OBRVI IN TREPALNIC

Oblikovanje obrvi po metodi Neyes Brows.

Metoda Neyes Brows je namenjena oblikovanju obrvi na naraven način, tako se obrvi rehabilitirajo in sčasoma postanejo prav take, kakršne želite. Metodo je razvil Günter Krause, ki že več kot 25 let sodi med vodilne nemške strokovnjake na področju kozmetike. Je neagresivna, zato lahko takoj po tretmaju nadaljujete s svojimi opravili, ali odidete po opravkih, v službo, itd.

Postopek je popolnoma prilagojen. Sprva vaše obrvi pobarvamo in opravimo izmero obraza ter zarišemo personaliziran okvir vašega obraza. Nato sledijo še ostali koraki, s katerimi najbolje izpostavimo vaše estetske značilnosti. Med samim postopkom žobrvi tudi povoskamo, postrižemo, znitkamo, oblikujemo s pinceto, itd. Med samim postopkom uporabljamo le vrhunske materiale (voski, barve, nitka). Voski so prilagojeni različnim tipom kože, od najtanjših in najbolj občutljivih materialov.

LAMINACIJA OBRVI

Številni sanjajo o polnih in popolno oblikovanih obrveh. Zahvaljujoč laminiranju obrvi lahko tudi zelo tanke obrvi s tem postopkom spet izgledajo polne in košate. Za ustvarjanje popolnega učinka je dovolj le dodajanje volumna vaših obrvi. Z uporabo profesionalne tehnike in različnimi losjonov se dvignejo navzgor in dajejo učinek bolj polnih in gostih obrvi.

Rezultat traja 4-6 tednov
Tretma voluminacije traja 30-45 minut
Med tretmajem lahko tudi obrvi obarvamo
tako, da so videti bolj polne in izrazite

KOMU JE NAMENJENA BROW LAMINACIJA?

* Napačna oblika obrvi
* Divje in trmaste obrvi
* Obrvi, ki jih težje oblikujete
* Obrvi, ki jim manjka gostota in polnost
* Pomanjkanje časa za vsakodnevno ličenje

REZULTAT

* Ustvarjen je “naravni vsakdanji videz” brez
dodatne uporabe izdelkov!
* Čudovita oblika obrvi več tednov.
* Povečana gostota in volumen obrvi.

Kontaktirajte nas:

www.lia.si

Alešovčeva ulica 1,

Ljubljana, Slovenia