Kontakt Cenik

LPG - oblikovanje telesa

 

                                        Si želite imeti spet lepo in prožno telo?

 

                                                        Ste napovedali boj proti celulitu in odvečni maščobi?

 

                                                                         Živite zdravo in si želite imeti tudi varen tretma?


LPG-OBLIKOVANJE TELESA - PAKET

LPG-terapevt na podlagi pregleda in pogovora s stranko pripravi individualni estetski protokol, ki v 12 obiskih pomaga pri odpravljanju estetskih težav na telesu (zmanjšuje celulit in lokalizirane maščobe, oblikuje in  učvrsti telo). Celotni tretma traja 90 minut.


V paket so vključeni oziroma cel paket vsebuje:

CENIK terapije LPG

RAZLAGA terapije LPG

Vse te težave je mogoče zmanjšati in odpraviti z LPG-terapijo ali lipomasažo LPG (LPG Lipomassage). To je patentirana shujševalna tehnika, ki odstranjuje lokalizirano maščobo in nepravilnosti (zmanjšuje maščobne celice), pri kateri uporabljamo napravo LPG. Ta omogoča hujšanje v le določene predele našega telesa in nam pomaga pri preoblikovanju telesa in ohranjanju čvrste kože.

LPG-mehanska stimulacija sproži globoke biološke reakcije in reaktivira sproščanje maščobnih celic, proizvajanje kolagena in elastena. To je rešitev brez kirurških posegov za nakopičene maščobe ter celulit in povešeno, ohlapno kožo za ženske in moške. Opravili so že veliko raziskav, iz izsledkov pa je razvidno,  da lipomasaža aktivira adipocite (mastne celice) in po njihovih beta receptorjih spodbuja lipolizo (sproščanje maščob).

Učinki na postavi so vidni že po šestih obiskih, maščoba pa izgine na mestih, kjer si je ne želite več.


Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani