Kisikova terapija

Ein Ghostwriter ist ein Schriftsteller, der im Namen seines Kunden schriftliche Inhalte bereitstellt. Dies kann Artikel, eBooks und Blog -Beiträge umfassen.Ein Ghostwriter ist eine hervorragende ghostwriter Ressource für Menschen, die schreiben möchten, aber keine Zeit oder Fähigkeiten haben. Sie können hochwertiges Schreiben für eine Vielzahl von Projekten und Themen bieten.

Za osvežitev in pomladitev obraza vam predstavljamo kisikovo terapijo Oxygen X1. Gre za najbolj naravno metodo pomlajevanja s kisikom, ki zmanjša gubice. Že po eni terapiji je koža kot prerojena. V hladnejšem vremenu, ko preživimo več časa v zaprtih prostorih, vam bo koža za kisikovo terapijo zelo hvaležna.

Kisikova terapija poveča nivo vlage v koži in je primerna nega za vse tipe kože. Še posebej pa je primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, kožo ki je občutljiva, poškodovano kožo od sončenja, kožo s pigmentnimi žmadeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože.

Revolucionarna kisikova terapija globinsko nahrani kožo. Zmanjša gubice, oža pore, revitalizira, vlaži ter poveča napetost kože. Nastavek omogoča globinsko vtiranje koncentriranih ampul, serumov, hialuronske kisline. Rezultati so vidni takoj!

Kontaktirajte nas:

www.lia.si

Alešovčeva ulica 1,

Ljubljana, Slovenia