Kontakt Cenik

Oblikovanje telesa

Individualna vadba

                                                              

                                            Menite, da na vašem telesu ni vse na pravem mestu?

                                                              

                                            Ste žalostne, ker imate kakšen kilogramček preveč?                                

                                                               

                                        Bi se spet rade samozavestno sprehodile po plaži?

Najprej je pomembno, da ste zdrave, za kakšen odvečen kilogram bomo poskrbeli pri nas, v kozmetičnem studiu Lia. Svetovali vam bomo, kako si spet pridobiti kondicijo, kako postopoma začeti gibanje, prav za vas bomo izbrali vaje in vam pomagali na poti do realnega cilja, da si boste spet postali všeč.

Nič čudnega, da se nam nabirajo odvečni kilogrami. V tem hitrem in zahtevnem ritmu življenja hitimo opraviti vse in za vsakogar, pozabimo pa nase, na pravilno prehrano in nujno potrebno gibanje, ki okrepi naša telo in duha. Pomagali vam bomo oblikovati telo, na katerega boste ponosni, in vas naučili, kako to tudi vzdrževati.

Predlagamo vam individualno vadbo ali pa vas vabimo, da se preskusite z vadbo na power platu, ki je vrhunska naprava za kakovosten trening, učinkuje pa na načelu vibracijske stimulacije. Z obojim si boste oblikovali telo in postavo, izboljšala se bo prekrvitev vašega telesa, še posebno pa se bosta spremenila počutje in vaša samozavest.


1. korak: POGOVOR O PROBLEMATIČNIH DELIH TELESA

Najprej se bomo pogovorili o vaših željah in vam svetovali, kako jih je mogoče uresničiti. Skupaj bomo določili število obiskov in predele vašega telesa, ki jih je treba okrepiti. Odločili se bomo za vadbo, ki bo primerna prav za vas.

2. korak: USTREZNA VADBA

 

Vrst vadbe je veliko, ni pa vsaka primerna za vsakogar. Izbrali boste lahko individualno vadbo na napravi power plate, s katero so rezultati vidni zelo kmalu, zelo učinkovita je tudi masaža z napravo LPG.

 

3. korak: KAKO OBDRŽATI PREOBLIKOVANO TELO

Za ohranitev preoblikovanega telesa, v katerega ste vložili veliko časa in truda, vam svetujemo, da nas obiščete najmanj enkrat na mesec. Ob pravilni prehrani boste vzdrževali pridobljeno čvrsto telo.

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani