OBLIKOVANJE TELESA

V studiu opravimo osebni pregled in vam svetujemo prilagojen individualni program. Na voljo imamo različne terapije, ki intenzivno, a neboleče in celovito delujejo na problematične predele celega telesa. Po pregledu in pogovoru prilagodimo plan treningov in terapij za vsako posameznico. V sklopu terapij vam nudimo tudi individualne treninge, infra savno, osvežilne napitke in jutranjo kavico.

INDIVIDUALNI VODENI TRENING

Rezultat: Močnejše telo, boljše ravnotežje, drža in splošno počutje.

POWER PLATE

Power Plate® je vrhunska naprava za kakovosten trening, ki učinkuje po načelu vibracijske stimulacije. Power Plate® vibracije aktivirajo kar od 95 do 97 % mišičnih vlaken. Posledično, se aktivirajo stabilizatorji mišic, ki jih drugače težko aktiviramo. Z vadbo na vibracijski napravi Power Plate® si boste oblikovali postavo, izboljšali prekrvitev, posledično se vam bo izboljšala presnova in upočasnilo propadanje kostne mase. Učinek je res neverjeten, moč in vzdržljivost mišic se izjemno povečata.

Vadba na Power Plate® je izjemno koristna za vaše telo: od takojšnjega izboljšanja krvnega obtoka do večje mišične moči in fleksibilnost, zmanjšanja celulita, povečanja gostote kosti, zmanjšanja bolečin in pospeševanja okrevanja. Kadar je cirkulacija slaba, klasično mišično raztezanje povzroči izločanje kemijskih elementov, ki se občuti kot bolečina. Vibracije Power Plate® naprave stimulirajo krvni obtok, ki bolj učinkovito črpa kri skozi raztegnjene mišice ter zmanjšuje bolečino.

PILATES REFORMER / STOL

Reformer pilates ne pritiska na vaše sklepe in je tako učinkovita vadba tudi za ženske nad 70 let. Deluje na celo telo in je sestavljen iz množice nadzorovanih gibov, ki povečujejo mišično moč, gibljivost, koordinacijo gibov ter ravnotežje. Vzmetni sistemi krepijo vaše mišice v eno smer in jih raztezajo v drugo, kar omogoča, da vsak premik deluje dvojno – naprava nudi tudi nastavljiv upor, ki ga ne bi imeli pri običajni vadbi.

Potiskanje in vlečenje z nogami ali rokami proti uporu vzmeti, nosilca in telesne teže, pospešuje gradnjo moči. Vaje zagotavljajo dovolj odpornosti in raznolikosti gibov, da pomagajo graditi močne kosti – ekscentrične mišične kontrakcije s podaljšanjem mišic.

INFRARDEČA SAVNA

Infrardeča savna telo segreva od znotraj navzven. V sklopu naših tretmajev je odlična rešitev za še boljše rezultate in SPA trenutek. Telo se v Infrardeči savni pregreva v globino. Posledično se čistijo notranji organi, pospeši se cirkulacija, in vaša koža se čisti od znotraj navzven. Iz telesa se odplaknejo odvečne soli, strupene odpadne snovi ter virusi.

Infrardeča savna je odlična za:

zmanjšanje utrujenosti;
temeljito čiščenje kože
lajšanje bolečin
izguba odvečnih kilogramov
odprava stresa;
fizična in psihična sprostitev;
poveča se elastičnost in prožnost kože;
poveča se cirkulacija krvi;
vitalnost in upočasnjuje se staranje
za zdrave celice, regeneracijo mišic in
učinkovit imunski sistem.

Kontaktirajte nas:

www.lia.si

Alešovčeva ulica 1,

Ljubljana, Slovenia